Tisztelt Látogató!

Ön jelenleg a régi website-unkat nézi, amelyet már nem frissítünk, de archívként továbbra is elérhető!

Naprakész információkért kérjük látogassa meg az új website-ot: www.varoshaza.ro

Székelyudvarhely Megyei Jogú Város
Polgármesteri Hivatala
 2  3  4  5  6  7
Üdvözlöm Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatalának honlapján
  2014-03-11
Sajtóiroda  
Március 15. 

Az 1848–1849-es magyar forradalom és szabadságharc 166. évfordulójának tiszteletére szervezett ünnepi műsor.   Plakát ITT letölthető.

  2014-02-25
Sajtóiroda  
Felhívás 

Hargita megyében 2014. február 28-án, pénteken ünneplik a polgári védelem 81. évfordulóját. 1933-ban ezen a napon II. Károly román király rendelettel hagyta jóvá a hatósági légvédelem és polgári védelem kiépítésére vonatkozó jogszabályokat.

  2014-02-25
Sajtóiroda  
Bemutatták kreatív térrendezési terveiket a pályázók 

A polgármesteri hivatal tavaly év végén hirdette meg köztérrendezési pályázatát, amelynek eredményeként városunk egy újabb közösségi tere, a Stúdió Mozi előtti tér kap új köntöst. A 10 pályázó, esetenként pályázó csapat 2014. február 21-én, pénteken mutatkozott be a hivatal és külső szakemberekből álló bizottság előtt a hivatal tanácstermében, ahol a munkákat is kiállították. 

  2014-02-25
Sajtóiroda  
Mintegy félszáz díj a Sportgálán 

Március 5-én tartják idén a Sportgálát, amelyen immár negyedik alkalommal díjazza a város legjobb, országos, valamint nemzetközi versenyeken dobogós helyezést elért ifjúsági és felnőtt csapatait, egyéni sportolóit, valamint szabadidős sportrendezvények szervezőit a polgármesteri Hivatal és a Székelyudvarhelyi Sportért Alapítvány.

Köszöntő

Székelyudvarhely polgármestereként köszöntöm Önt. E virtuális világban is öröm számunkra a vendég. Székelyudvarhely városát érdemes látni, hisz múltjával, a hely egykori és mai neves szülötteivel, épületeivel, utcáival, iskoláival, zarándokhelyeivel megérdemli a figyelmet. A Hargita hegység

Tovább
 

Created by New Experience Soft ©